Al 11 jaren maakt De Korpus meubelen op maat in alle mogelijke stijlen. Niets is voor ons onmogelijk, wat we duidelijk kunnen aantonen aan de hand van onze vele realisaties.

Ons team heeft een flinke ervaring in interieurinrichting en binnenschrijnwerk opgebouwd met de nadruk op perfectie. We staan garant voor een kwaliteitsvolle, stipte en accurate uitvoering van diverse interieurprojecten, met oog voor detail.

Interieurinrichting: De Korpus kan ook instaan voor uw binnenschrijnwerk: plaatsing van parket, binnendeuren, wanden, plafonds (met of zonder verlichting) .

Binnenschrijnwerk: We combineren het gebruik van verschillende materialen zoals hout, marmer en steen maar ook verschillende soorten metaal om alle vaste en losse meubels te maken. Sinds enkele jaren zijn we ook erkend verwerker van “solid surface” met name “Corian”.

onze sterktes

Zaakvoerder H. Vernaeve met zijn team, streeft ernaar om alle aspecten in eigen beheer uit te voeren. Op die manier kan hij het volgende blijven garanderen

 • Flexibiliteit

  Indien een werf niet loopt volgens vooropgesteld plan, probeert De Korpus zich aan te passen aan de omstandigheden, zodat uw interieurinrichting binnen de vastgelegde uitvoeringstermijn, het afgesproken budget en de beste kwaliteit wordt afgeleverd.

 • Engagement

  We worden gedreven door onze liefde en respect voor het vak. We laten dan ook niets aan het toeval over, en onze nauwkeurigheid drijft ons naar een hoogstaand resultaat.

 • Projectmanagement

  Een grondige voorbereiding is onmisbaar, alles begint met een nauwkeurige opmeting, waaruit een gedetailleerde productie tekening vloeit. Onze computergestuurde machines, de vakkennis van onze medewerkers, zullen ervoor zorgen dat al het maatwerk voor uw interieur onberispelijk afgewerkt wordt in ons atelier in Merelbeke.

onze waarden

CARE

C

Customer

Klant is koning

Voor De Korpus is elk project uniek; luisteren en meedenken met U is voor ons een vanzelfsprekende reflex. We willen uw behoeften en uw verwachtingen invullen. Bij De Korpus staat de klant centraal om zo een lange termijn relatie op te bouwen.

A

Accountability

Verantwoordelijkheid

De Korpus zal steeds zijn verantwoordelijkheid nemen. Dit zijn geen loze woorden voor ons want samen met u zoeken we steeds naar de beste oplossing.

R

Respect

Eerlijkheid en transparantie

We respecteren onze klanten, we doen wat we zeggen, we werken economisch en ecologisch verantwoord. De Korpus durft ook “nee” te zeggen. Valse beloften hebben bij De Korpus geen plaats, zowel qua timing als uitvoering, we denken steeds na op lange termijn.

E

Expertise

Deskundigheid

Scholing is bij De Korpus van uiterste belang en dit op alle vlakken: productie, technisch, plaatsing alsook management. De Korpus tracht om het woord Groei overal toe te passen: people management, tevreden klanten, processen binnen het bedrijf. 

Werkwijze

Eens we een duidelijk zicht hebben over uw project, komen de volgende stappen:

 1. We sturen u een duidelijk en competitief voorstel en overlopen het dan samen;
 2. Na een akkoord, gebeurt een nauwkeurige opmeting;
 3. Op basis daarvan worden 3D en productie tekeningen opgesteld;
 4. Na de goedkeuring van deze tekeningen start de productie;
 5. 6 tot 8 weken na het starten van de productie komt onze eigen plaatsingsploeg alles installeren

Na de installatie overlopen we alles samen en leveren we de werf op.

© All rights reserved 2018 - De korpus - Privacy - Disclaimer - Cookies