Menu

Wij investeren in kwaliteit en modern materieel

De Korpus - Oosterzele - Ons atelierDe Korpus bestaat al meerdere jaren en heeft in 2012 terug beslist een nieuw atelier te bouwen, in het industriepark van Merelbeke. Hierdoor kunnen wij onze klanten beter bedienen.

Onze kleine ploeg beschikt nu over de beste machines, zoals een computer gestuurde 5-assige CNC-machine. Zo’n compleet en modern machinepark zorgt ervoor dat onze realisaties resulteren in een uitstekende afwerking met veel oog voor nauwkeurigheid. Door onze professionele apparatuur kunnen we technisch moeilijke projecten toch gemakkelijk uitvoeren!

De ontwerpen voor meubelen op maat en diverse interieurinrichtingen zijn meestal afkomstig van architecten of ontwerpers. Dikwijls komt ook de klant zelf met een ontwerp, die wij dan in samenspraak met de klant uitwerken en uitvoeren. We plaatsen zelf. Op die manier is de kwaliteit verzekerd, zodat alle meubels u vele jaren genot en gebruiksgemak zullen bezorgen.

Wij komen graag ter plaatse in uw nieuwbouw project of renovatie om samen met u te bespreken hoe wij werken en wat wij kunnen bieden. Wij begrijpen dat een woordje uitleg dikwijls nodig is en dat foto’s of ontwerpen een beter beeld verschaffen. Wij helpen u graag in uw beslissingsproces.

Neem daarom gerust contact, telefonisch of per mail. 

Back to Top