Menu

De Korpus maakt keukens op maat, op maat van uw leven

De nood aan meubelen op maat is wellicht het grootst in de keuken. De keuken van het moderne gezin –eender hoe groot dat gezin is- is meer en meer een centrale plaats in het huis, of zelfs de meest centrale plaats. De keuken wordt meer en meer een leef keuken.

Daarom is het een goed idee  een keuken op maat te laten maken, het is te zeggen een keuken op de maat van uw leven. Hoe groot is uw gezin? Hoe ambitieus bent u achter het fornuis? Hoe vaak kookt u en voor wie? Eet u ook in de keuken, of drinkt u er enkel het aperitief? Wordt het een open keuken, verbonden met de living?

De Korpus zorgt ervoor dat uw antwoord op al die vragen vertaald wordt naar een praktische en mooie keuken, volgens uw normen en wensen.

Aarzel niet om ons te contacteren voor de plaatsing van een keuken op maat. We zorgen voor alles van A tot Z: deuren, meubels, toestellen, kasten, enzovoort. Deze dienst wordt u ook aangeboden voor de renovatie van bestaande keukens.

Alle werken worden steeds naar uw wens uitgevoerd en alles is mogelijk.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een gratis prijsofferte aan te vragen. We helpen u graag zo snel mogelijk verder!


Back to Top